HISTORIE

Professionel udlejning af lyd - lys - scene teknik til koncerter.
 

TROELS A/S udlejer professionelt lyd - lys og scene udstyr til koncerter.

 

- Vores professionelle teknikere og jeg står klar til at løse opgaver og levere teknik til tiden, i en venlig og professionel atmosfære.

Vi leverer alle vores kunder trykhed og kompetent udstyr. Vores teknikere er uddannet i brug af udstyret og udstyret er altid testet og opdateret. Alt vores udstyr kontroleres og godkendes hver år af myndihederne.

 

- Gennem  20 år har virksomheden haft forskellige navne, som "LIVELYDLYS" og  "LIVE Production A/S" .

Pr. 1. januar 2016 valgte vi at lade virksomheden hedde TROELS A/S - det er simpelt, nemt og lige til - det står for kvalitet og professionel afvikling.

 

-Der er stor teknologi bag kolisserne i et "fedt set up". Holdet hos TROELS A/S forbereder alle arrangementer "hjemme fra" for at sikre en fuld produktion fra start til slut. -Lige fra vores lille til vores store festival scene "set up" er alt udstyr tjekket 110% igennem og alt bliver løbende testet og opdateret.

- Hos os vil vi altid leverer det simple og dermed sikreste produkt.

 

- Vi vil utrolig gerne afgive tilbud på jeres næste arrangement. Vi gør en dyd i at være hurtige, men grundige i tilbuds givning. Hos os skal prisen på en opgave være rigtig i "første hug".

 

-Vi vil også gerne være med til at bygge arrangementer op på fornuftigvis. Vi vil gerne hjælpe med vores erfaring gennem 20 år og være med til at se muligheder og give ideer til hvordan man kan gøre et flot arrangment.

 

Vi glæder os til at være med!.

 

Med venlig hilsen

 

Direktør

Troels Køhl Hoby-Hansen  60 212 240