HISTORIE

TROELS A/S

LIVE - SOUND - LIGHT - STAGE - RENTAL

 

 

- Denne virksomhed TROELS A/S udlejer professionelt lyd - lys - scene og A/V teknik til alle formål.

 

- Vores professionelle hold af dygtige teknikere og jeg er klar til at levere teknik til tiden, i en venlig og professionel atmosfære.

 

Virksomhedens historie er både kort og lang.

- Gennem de sidste 20 år har jeg haft forskellige navne, som har haft udgangspunkt i "LIVELYDLYS" og "LIVE Production A/S" .

Pr. 1. januar 2016 har jeg valgt at lade virksomheden hedde TROELS A/S - det er simpelt, nemmest og bedst - for det står for kvalitet og professionel afvikling.

Det er utroligt vigtigt at vi alle, på hele TROELS A/S "holdet" kan leverer alle vores kunder trykhed. Det lykkes altid, da vi kun bruger udstyr og mandskab som er kompetent til opgaverne.

 

-Der er stor teknologi bag kolisserne for et flot "set up". Holdet bag TROELS A/S forbereder alle arrangementer "hjemme fra" for at sikre en fuld produktion fra start til slut. Fra vores store festival scene til vort lille band "set up" er alt udstyr tjekket 110% igennem og alt bliver løbende testet og opdateret.

- I denne virksomhed vil vi altid leverer det simple og dermed sikreste produkt.

 

- Vi vil utrolig gerne afgive tilbud på jeres næste opgave. Vi gør en dyd i at være hurtige, men grundige i tilbuds givning. Hos os skal prisen på en opgave være rigtig i "første hug". Her arbejder vi på at bygge arrangementer op på fornuftigvis. TROELS A/S er ikke til for at starte med at udhule en økonomi, men vi vil gerne hjælpe med at se muligheden og give ideer til hvordan man kan tegne et flot arrangment.

 

Med venlig hilsen

 

Troels Køhl Hansen - 60 212 240

 

Mød os på Facebook - Klik på TROELS A/S

YOU ROCK - WE ROLL