Hall of Fame - Referencer

Niras

Det var meget fint lyd og lys arrangement i bidrog med. I er vores favorit leverandør.

Høje-Taastrup Kommune HR-Center;

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, og alt det praktiske på dagen spillede bare som planlagt, det var dejligt.

Så tak for godt samarbejde!

Klassens Tykke Dreng:

Vi har brugt Troels A/S som lydfirma på over 800 jobs og det er 100 % i orden...tjekket & proffesionelt...varmeste anbefalinger herfra...

 

Slagelse Festuge:

Troels A/S har gennem mange år leveret lyd, lys og scene til vores festuge. I alle årene har det været et utrolig godt samarbejde, hvor alle udfordringer, store som små, bliver løst med et smil fra Troels og hans folk. Vi er rigtig glade for det rigtig gode samarbejde og håber det forsætter mange år frem.

 

EVENT Ministeriet by Scanholm - København:

Troels A/S har været min teknik leverandør gennem over 20 år, og det er der en grund til: Altid god lyd og lys, ekstrem stor fleksibilitet, samarbejdsvillighed, og så ikke mindst evnen til at gå ”den sidste mil” – Bedre teknisk firma findes ikke.

 

Kalundborg Rocker:

Troels A/S levere lyden på vores store scene. Troels levere et yderst vel spillende system, der trods blæst kunne levere fin lyd på hele Gisseløre og Kalundborg med. Det er på ingen måde sidste gang vi har brugt Troels og hans folk til dette.

 

CB & Ole B. Booking A/S - Randers:

Troels er i mine øjne en af landet bedste lydmænd, hvor tingene er i orden, og alle får en god lydoplevelse.

 

FBI ApS - København:

Troels har leveret lyd, lys og scene til mange komikere gennem 20 år - både private arrangementer og til større shows og turneer. FBI anbefaler Troels A/S som et værdig samarbejdspartner.

 

RW Production - Ringe:

 ..Troels A/S leverer os teknik og tekniker til forskellige arrangementer -Vi er altid helt trygge ved at sende Troels A/S ud. Alle opgave løses punktligt …

 

Jangmarks Agentur - København:

Det er altid en fornøjelse at arbejde med TROELS A/S. Man kan altid regne med at de opgaver, man har bestilt bliver fuldført til punkt og prikke og med stor loyalitet. OG ikke mindst – vores kunder og kunstnere er altid glade for en smooth og korrekt afvikling, hvor alle hensyn bliver taget og eventuelle uventede udfordringer bliver løst med stor konduite.

 

Kino- Den Blå Engel - Kalundborg:

Troels A/S leverer lyd til de fleste intim koncerter hos os.... Det lyder altid godt og både gæster og kunstner er altid tilfredse..

SBK Event - Kalundborg;

“Igennem mange år har jeg arbejdet sammen med Troels A/S til både store og små arrangementer. Troels A/S leverer altid scene, lyd & lys på et meget højt niveau, hvor både kreativitet og løsningsmodeller er i højsæde. Jeg kan kun varmt anbefale Troels A/S som leverandør.”

 

GUITAR REBELS:

Troels A/S leverer altid kvalitetsgrej til en konkurrencedygtig pris, og er aldrig bleg for at bruge tid på konstruktiv sparring. Uanset hvor travlt de har, så mødes vi altid af utrolig flinke teknikere, der ved hvad det handler om.


Amfi Vestsjælland - Bregninge:

TROELS A/S sørger for god lyd i vores amfi. Altid god service og flotte løsninger.

Aktiv Booking - Vejle:

Uanset hvor i landet arrangementet skal foregå vælger vi altid Troels A/S som leverandør af lyd/lys. Det samme gælder hvis vi kun skal bruge en lydtekniker.

Udstyret er altid i top og godt afstemt efter forholdene, og lydteknikerne er blandt de bedste vi har oplevet.

 

Musik på Plænen - Asnæs:

Har brugt Troels A/S i flere år. Og det er bare i orden. -Har intet at klage over.

Lukas Kastrup "Ranmix":

Tjekket firma med skønne teknikere og lækkert gear! Med Troels kan man have ro i maven!

Lohals Frikadelle festival:

“Vi har aldrig haft bedre lyd - og alligevel er Troels opmærksom på mulige forbedringer.”

Kristoffer Møller Hansen, Teaterleder på Holbæk Teater udtaler: 

Vi har på Holbæk Teater gjort brug af Troels A/S til alt fra små intime arrangementer til store udendørs koncerter og events med flere tusinde publikummer. Troels og hans medarbejdere leverer altid et top professionelt resultat, som vi trygt kan lægge navn til overfor publikum. 

Troels A/S er en betroet samarbejdspartner for Holbæk Teater grundet deres store viden, kvalitetsbevidsthed og engagement.


Henning Larsen Architects A/S

Vi vil gerne takke jer for et outstanding setup til vores julefest i fredags. Vores CEO sagde, at hun ikke havde set lignende i hendes 25 år i firmaet ;-)

Mange flere af vores kunder er på vej med kommentar- Du er også velkommen.. Send os en mail.. TAK